vrijdag 24 oktober 2014

Van Wolfswinkel pakt punt met Saint-Etienne in Europa League

Van Wolfswinkel pakt punt met Saint-Etienne in Europa League

Ricky van Wolfswinkel heeft donderdagavond met Saint-Etienne voor de derde keer op rij gelijkgespeeld in de Europa League. De Franse ploeg kwam in het uitduel met Inter, net als de thuisploeg, niet tot scoren: 0-0.
Van Wolfswinkel had een basisplaats bij de Franse ploeg. De spits werd na ruim een uur gewisseld.
Internazionale is ondanks het puntenverlies nog altijd koploper in groep F met zeven punten. Qarabag uit Azerbeidzjan, dat FC Twente uitschakelde in de voorrondes, is met vier punten de naaste belager.
Die ploeg won in Oekraïne met 1-0 van Dnjepr Dnjepropetrovsk, dat daardoor met één punt laatste staat in de groep. Saint-Etienne heeft er drie en staat derde.

Tottenham Hotspur

Erik Lamela leverde een wonderschone bijdrage aan de 5-1 zege van Tottenham Hotspur op Asteras Tripolis. De middenvelder schoot de bal op randje strafschopsgebied achter zijn standbeen in het doel.
De Argentijn tekende even later ook voor de 3-0. De openingstreffer werd gemaakt door Harry Kane, die ook een hoofdrol kreeg in het duel.
Niet alleen maakte de Engelsman diep in de tweede helft zijn tweede en derde doelpunt van de wedstrijd, Kane mocht ook nog opdraven als doelman.
Hugo Lloris moest drie minuten voor tijd met een rode kaart van het veld. Omdat Tottenham al drie keer gewisseld had, ging de man van de hattrick onder de lat staan.

Dost

VfL Wolfsburg boekte eerder op de avond de eerste zege in groep H. De Duitsers wonnen in Rusland met 4-2 van FK Krasnodar. Bas Dost viel in de slotfase in bij de bezoekers.
Kevin De Bruyne was met twee doelpunten van grote waarde voor Wolfsburg, waarvoor ook Luiz Gustavo en Ivica Olic scoorden.
Voormalig Groningen-verdediger Andreas Granqvist deed vanaf elf meter wat terug voor de Russen, terwijl Wanderson vlak voor tijd de 4-2 maakte.
Door de zege komt Wolfsburg na drie duels op vier punten in groep H, waarin Everton aan de leiding gaat. De club uit Liverpool hield een punt over aan het uitduel met Lille (0-0). Everton verzamelde tot nu toe vijf punten. VfL Wolfsburg volgt op één punt. Lille blijft voorlopig op drie punten steken. Krasnodar heeft twee punten. 

De Guzman

In groep I wist Napoli de perfecte score in de Europa League niet in stand te houden. De Italiaanse formatie verloor in Bern met 2-0 van Young Boys en ziet de Zwitserse ploeg daardoor in de stand passeren.
Bij Napoli stonden international Jonathan de Guzman en voormalig PSV-aanvaller Dries Mertens in de basis.
Zij konden echter niet voorkomen dat Young Boys dankzij treffers van Guillaume Hoarau (52e minuut) en Leonardo Bertone (92e minuut) de drie punten in eigen stadion hield.

Lens

In groep J ging Jeremain Lens met Dinamo Kiev ten onder. In Denemarken was Aalborg met maar liefst 3-0 te sterk. 
Donny Gorter (ex-NAC) begon in de basis bij de thuisploeg. Thomas Enevoldsen, die van 2009 tot 2012 onder contract stond bij FC Groningen, tekende voor de openingstreffer. Lens werd na 77 minuten spelen gewisseld. 
Dinamo moet de koppositie in groep J op doelsaldo afstaan aan Steaua Boekarest, dat met 2-1 van Rio Ave won. Ook Aalborg heeft na drie duels zes punten, maar verreweg het minste doelsaldo. Rio Ave pakte nog geen punt.

1 opmerking:

  1. We bieden krediet tussen particulieren.
    Krijg je krediet stressvrij,
    Contacteer ons:
    Whatsapp-nummer: 34602 46 39 89
    Whatsapp-nummer: 33 7 56 82 38 52
    E-mail: contact@creditfinancesinstitut.com
    Website: https://www.creditfinance-bank.com
    Website: https://www.creditfinancesinstitut.com

    BeantwoordenVerwijderen